Nye medlemmer til klubben søker om medlemskap i Mandal Volleyballklubb ved bruk av idrettens system - minidrett: som hentes inn ved

minidrett.no i nettleser

Google play som app

AppStore som app

Ny bruker/medlem legger inn spillers person nummer og dette kontrolleres elektronisk. Forelder kan også legge seg selv inn først, for så å legge til familiemedlemmer (spiller) på tilsvarende vis - dette krever fullversjon av minidrett som er minidrett via nettleser. Det er link til denne i app, men du må logge deg inn på nytt. I fullversjonen må man via meny 'medlemskap' søke opp 'Mandal Volleyballklubb' og be om å bli medlem. Du får tilbakemelding via oppgitt mailadresse når dette er godkjent. Administrator Mandal Volleyballklubb vil da ha generert lisens som man vil finne i 'min profil' spiller, under 'lisens' - knappen. Trykk på denne for å betale.
Lisensen gir rett til konkurransedeltakelse i regi av Norges Volleyballforbund og er også forsikring fra og med betalt til 01.september neste år. Spiller/forelder kan velge en rimeligere lisens - f.eks. trygg på trening - om ønskelig, eller la være å betale om man ikke konkurrerer eller trenger forsikring.

Eksisterende medlemmer i Mandal Volleyballklubb kan få problemer i minidrett som førstegangsbrukere, da minidrett i en del tilfeller ikke finner fram til/eller godkjenner brukerdataene i klubbdatabasen. Dette sees gjerne ved at man ikke finner lisens for spiller i minidrett, tiltross for at man nettopp har mottat mail om lisensbetaling fra This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Man må i såfall søke om medlemskap i klubb som beskrevet over eller direkte i app ved 'finn klubb'. Her legger man inn 'Mandal Volleyballklubb' i søkefeltet, trykker på resultat for å få frem klubb og knapp 'send forespørsel'. Det hukes av for både sandvolleyball og volleyball(gren) om man vil være med på begge deler. Som beskrevet over må man avvente godkjenning, før man kan gå inn på 'lisenser'.

I app ser man meny ved å trykke på 'strekene' oppe i høyre hjørne. Her kan man bytte bruker om man har lagt til flere ved fullversjon av minidrett. Man har 'lisenser' som nå skal vise 'Volleyballsesongen 2018-2019' og om denne er betalt og 'innstillinger' som viser brukerdata og mulighet for å legge til profilbilde, samt at man har 'Finn klubb' som de viktigste valgene i menyen for hver enkelt spiller.

Alle klubbens medlemmer skal over på minidrett. Verifiserte brukerdata vil da bli brukt i klubbens data systemer (gamle data slettes av administrator om disse ikke aksepteres av minidrett). Det blir litt ekstra arbeid med å legge hver enkelt spiller over i minidrett, men man får kontrollerte data og bedre samsvar i idrettens forskjellige dataprogrammer.

Sjekk ut youtube kanalen til The McKibbin Brothers for trening og sandvolleyball tips.

Skadefri

Vi anbefaler oppvarmingsøvelsene du finner på skadefri.no. Benytt elastisk bånd, balansebrett og finn øvelser for generelt å styrke kjernemuskulatur og spesifikt ankler, knær, korsrygg og skulderparti, som statistisk er der man får skader i volleyball. Oppvarming før trening og kamp skal ha elementer med bakgrunn i dette.

Viktige momenter for godt spill!  Du må gjerne se 'neste' video fra AVCA også :).

 

Katinka

Les gjerne bloggen til Katinka Muri Krahn, fra periode som student og volleyballspiller i Canada.

 

Klipp fra kampene til Belinda og Thale som endte på en god 25.plass av 49 lag i JU17 klassen.

Ingrid Tørlen og Nila Håkedal fra 2009 og sesong oppkjøring i Brasil. Ingrid fra Ålesund og Nila fra Kristiansand spilte sammen fra 2002 til 2009, og var i flere år Norges beste sandvolleyball duo.

w641

Kristiansandsjentene ved KVK tar seieren i JU15 klassen ved å slå Koll i finalen. KSK gutta spilte finale mot Nyborg og var ikke dårligere de - full pott til Kristiansand, både sportslig og som arrangør - GRATULERER!  Kristiansand stilte med 2 lag i jenteklassen. KSK var ikke langt unna å sikre seg finalespill, men måtte se seg slått av Koll i semifinalen. I bronsefinalen ble det seier over Gneist, som med sin 4.plass fikk sin hittil beste prestasjon i JU15 - NM sammenheng. Bilder fra NM her, og resultater her.

w470

Kjempestart for Mandalsjentene i NM. Vi spilte oss til 1/8 dels finale med Strand-ulv som motstander. Til tross for godt spill holdt det ikke helt for jentene her, som tapte begge sett 17 - 25 for laget som til slutt endte på 5. plass. Vi gikk dermed til mellomspill og kjempet om plasseringene midt på tabellen -  Se resultater her.
Vi tapte for Bodø i siste kamp og endte på 16 plass av 24 lag. Det var en god plassering for oss med mange ferske spillere, men viktigere var spilleglede og masse læring. Vi hadde det gøy! Takk til KSK for et strålende mesterskap!

Årsmøte ble avholdt 22.mars 2018

 

Styre for 2018/19 sesongen:

Alexander Hovland - leder

Ian Thorsen - nestleder

Lars Inge Johnsen - styremedlem

Vinicius Sørensen - styremedlem

Stine A Gaarud - varamedlem

Volleywood

Herlig historikk med Linda Eide, hvor vi også er med til Åmli og Volleywood - link til NRK TV.
Gode tips fra Gro Solveig Kateraas fås ca.24 min ut i dokumentaren :).

Appen “Get Set – Train smarter” gir deg skadeforebyggende øvelser presentert via video og er lett tilgjengelig på din smartphone. Get Set er utviklet av Senter for idrettsskadeforskning ved Norges idrettshøgskole i et samarbeidsprosjekt med IOC.

 
Du kan velge å finne øvelser etter idrett eller kroppsdel. Under idrett kan du velge mellom 30 sommeridretter og blir presentert øvelser som er tenkt å forebygge idrettsskadene den valgte idretten er mest utsatt for. Under kroppsdel finner du øvelser som i studier har vist seg å redusere risikoen for skader.

 

Last ned Get Set gratis - AndroidiOS

Vi blir gjerne inspirert av gode KSK jenter!

Mange volleyballspillere får problemer med skulderen grunnet hard belastning ved slag.  Det er derfor viktig å trene opp muskulatur rundt skulderpartiet for å unngå skader. Øvelsene her er skadeforebyggende, men bidrar også til bedre kontroll og hardere smash! Test ut øvelsene med lav vektbelastning først. Plastflasker med vann er fine manualer.