Grasrot Plakat Stående m

Din støtte gjør at vår klubb får en gitt andel av Norsk Tippings overskudd. Det er ingen reduksjon i spillinnsats eller vinnermuligheter.

Nye medlemmer til klubben søker om medlemskap i Mandal Volleyballklubb ved bruk av idrettens system - minidrett: som hentes inn ved

minidrett.no i nettleser

Google play som app

AppStore som app

Ny bruker/medlem legger inn spillers person nummer og dette kontrolleres elektronisk.. Man må via meny 'medlemskap' søke opp 'Mandal Volleyballklubb' og be om å bli medlem. Det hukes av for både sandvolleyball og volleyball(gren) om man vil være med på begge deler. Du får tilbakemelding via oppgitt mailadresse når dette er godkjent. Administrator Mandal Volleyballklubb vil da ha generert lisens som man vil finne i 'min profil' spiller, under 'lisens' - knappen. Trykk på denne for å betale.
Lisensen gir rett til konkurransedeltakelse i regi av Norges Volleyballforbund og er også forsikring fra og med betalt fram til 01.september(ved volleyball lisens).

Spiller kan velge en rimeligere lisens - f.eks. trygg på trening - om ønskelig, eller la være å betale om man ikke konkurrerer eller trenger forsikring.

Alle klubbens medlemmer skal over på minidrett. Nye app for påmelding til sandvolleyball konkurranser krever at minidrett benyttes.

Sjekk ut youtube kanalen til The McKibbin Brothers for trening og sandvolleyball tips.

Skadefri

Vi anbefaler oppvarmingsøvelsene du finner på skadefri.no. Benytt elastisk bånd, balansebrett og finn øvelser for generelt å styrke kjernemuskulatur og spesifikt ankler, knær, korsrygg og skulderparti, som statistisk er der man får skader i volleyball. Oppvarming før trening og kamp skal ha elementer med bakgrunn i dette.

Viktige momenter for godt spill!  Du må gjerne se 'neste' video fra AVCA også :).

 

Katinka

Les gjerne bloggen til Katinka Muri Krahn, fra periode som student og volleyballspiller i Canada.

BjergeHovland2

Bjerge/Hovland mot Duesund/Windelstad i kvartfinale JU15 NM Kristiansand.

Ingrid Tørlen og Nila Håkedal fra 2009 og sesong oppkjøring i Brasil. Ingrid fra Ålesund og Nila fra Kristiansand spilte sammen fra 2002 til 2009, og var i flere år Norges beste sandvolleyball duo.

w641

Kristiansandsjentene ved KVK tar seieren i JU15 klassen ved å slå Koll i finalen. KSK gutta spilte finale mot Nyborg og var ikke dårligere de - full pott til Kristiansand, både sportslig og som arrangør - GRATULERER!  Kristiansand stilte med 2 lag i jenteklassen. KSK var ikke langt unna å sikre seg finalespill, men måtte se seg slått av Koll i semifinalen. I bronsefinalen ble det seier over Gneist, som med sin 4.plass fikk sin hittil beste prestasjon i JU15 - NM sammenheng. Bilder fra NM her, og resultater her.

w470

Kjempestart for Mandalsjentene i NM. Vi spilte oss til 1/8 dels finale med Strand-ulv som motstander. Til tross for godt spill holdt det ikke helt for jentene her, som tapte begge sett 17 - 25 for laget som til slutt endte på 5. plass. Vi gikk dermed til mellomspill og kjempet om plasseringene midt på tabellen -  Se resultater her.
Vi tapte for Bodø i siste kamp og endte på 16 plass av 24 lag. Det var en god plassering for oss med mange ferske spillere, men viktigere var spilleglede og masse læring. Vi hadde det gøy! Takk til KSK for et strålende mesterskap!

Årsmøte ble avholdt 28.mars 2019

 

Styre for 2018/19 sesongen:

Alexander Hovland - leder

Inger Margrete Lytskjold - nestleder

Lars Inge Johnsen - styremedlem

Jakob Lytskjold Bakkevig - styremedlem

 

Volleywood

Herlig historikk med Linda Eide, hvor vi også er med til Åmli og Volleywood - link til NRK TV.
Gode tips fra Gro Solveig Kateraas fås ca.24 min ut i dokumentaren :).

Appen “Get Set – Train smarter” gir deg skadeforebyggende øvelser presentert via video og er lett tilgjengelig på din smartphone. Get Set er utviklet av Senter for idrettsskadeforskning ved Norges idrettshøgskole i et samarbeidsprosjekt med IOC.

 
Du kan velge å finne øvelser etter idrett eller kroppsdel. Under idrett kan du velge mellom 30 sommeridretter og blir presentert øvelser som er tenkt å forebygge idrettsskadene den valgte idretten er mest utsatt for. Under kroppsdel finner du øvelser som i studier har vist seg å redusere risikoen for skader.

 

Last ned Get Set gratis - AndroidiOS

Vi blir gjerne inspirert av gode KSK jenter!

Mange volleyballspillere får problemer med skulderen grunnet hard belastning ved slag.  Det er derfor viktig å trene opp muskulatur rundt skulderpartiet for å unngå skader. Øvelsene her er skadeforebyggende, men bidrar også til bedre kontroll og hardere smash! Test ut øvelsene med lav vektbelastning først. Plastflasker med vann er fine manualer.